Önling Blog

Igen i år har Önling lavet en adventskalender for strikkere - eller faktisk to. Én for begyndere og én for den øvede strikker. Det er vigtigt for os at alle kan være med, da strik er noget vi kan gøre sammen. Det skaber sammenhold, glæde og hygge samtidig med at du forhåbentlig bliver lidt udfordret.

I dag skal I møde næste strikker i rækken i vores nystrikker-kavalkade; Alberte, vores Sustainability & Marketing Coordinator, der for nyligt kastede sig ud i strikkeriet og strikker alt i blåt. I dag strikker hun allerede tøj til sig selv og er netop i gang med at strikke en vest, som hun har designet i samarbejde med sin mor. Vi har talt med Alberte om hendes vej ind i en ny hobby.  

Hos Önling vil vi gerne bidrage til at du kan læne dig tilbage og lade dig inspirere og forkæle med et lækkert strikke-indkøb, som er nemt at tage stilling til og nemt at gå i gang med.

Derfor samler vi 6 gange om året en særlig Strikkebox, som er en kasse fyldt med inspiration, opskrifter, garn og ekstra overraskelser. Læs mere om konceptet bag vores Strikkeboxe her...