Salg til Norge

Nu kan kunder fra Norge købe garn, strikkekits, strikkeopskrifter osv. til eks. moms priser fra vores danske webshop. 

Det er nu blevet muligt for kunder fra Norge at handle til eks. moms priser fra vores danske webshop. Det har tidligere kun været muligt at handle eks. moms fra vores internationale (engelske) webshop. Priserne her på webshoppen vises både eks. moms og inkl. moms, og som kunde fra Norge vil du automatisk komme til at betale eks. moms prisen. Alle priser vises og betales i danske kroner. 

Gratis fragt ved ordrer over 300 kr. - også til Norge 

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 300kr., og dette gælder også til Norge. Der vil dog være længere leveringstid på den gratis levering, da leveringstiden til Norge er 2-3 uger. Forsendelser til Norge sendes som sporbart,  rekommanderet brev med PostNord. 

Adgang til strikkeopskrifter 

Hos Önling tilbyder vi vores kunder adgang til deres eget strikkebibliotek, hvor man altid kan tilgå de digitale strikkeopskrifter man har købt hos os. Hvis du har købt strikkeopskrifter på vores engelske webshop, skal de overføres til dit danske strikkebibliotek, for at du kan blive ved med at tilgå dem herfra. Dette gøres ved at du opretter en ny konto her på den danske webshop, og sender en mail til info@oenling.com hvor du skriver at du ønsker at overføre dine tidligere købte opskrifter til din nye, danske konto. Så klarer vi resten for dig.