Önling Blog

Vi er helt oppe i skyerne over, at vi har fået mulighed for at sælge de smukke designs fra Anne Ventzel hos Önling! Læs mere om Annes baggrund og tanker om strik - og få et god råd med hvis du er begynder
Har du svært ved at forstå en strikkeopskrift? Så læs med her, hvor vi tager dig i hånden hele vejen med eksempler på strikkefasthed, hvilket garn du skal bruge og hvilken størrelse, du skal strikke i. Alt står uddybende, med konkrete eksempler fra vores Easy Peasy basis sweater.
Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.
Sidste søndag i advent bød på de sidste lækre pakker i vores adventskalendere. Her kan du læse om de sidste pakker, tankerne bag garnvalget os se de ekstra gaver der lå i pakkerne.
Vi løfter sløret for indholdet i pakken for 3. søndag i advent i vores to strikkeadventskalendere. Der er skønt, økologisk garn, eksklusive opskrifter og masser af ekstra overraskelser...!
I dette indlæg afslører vi indholdet af anden søndag i advent på både den øvede og Easy Peasy adventskalenderen. Der er nyt lækkert garn at læse om og nogle ekstra fine gaver med i pakkerne.
Har du også hørt om de fantastiske maskesnore som du kan sætte masker til hvile på? Læs med her, hvordan du får mest muligt ud af dem, eller se videoen om, hvordan du bruger maskesnore.
Er du nysgerrig efter at se, hvad vi har haft i vores to adventskalendre? Det forstår vi godt. Læs med her og se, hvad de hver især har fået af garn, opskrifter og ekstra gaver.
Hanne Falkenberg er nu en del af Önling's digitale univers, og det er vi stolte af! Du kan nu købe kits til alle de flotte designs hos Önling. Hanne Falkenberg vil stadig bestå af de samme unikke designs som du kender, men med et frisk pust og i digitale klæder.
Ønsker du også at strikke silke sweateren med stjerneudtagninger, men har du lidt vanskeligheder med at lave de elegante udtagninger? Så se med her, hvor vi har lavet en video som guider dig hele vejen igennem.

Igen i år har Önling lavet en adventskalender for strikkere - eller faktisk to. Én for begyndere og én for den øvede strikker. Det er vigtigt for os at alle kan være med, da strik er noget vi kan gøre sammen. Det skaber sammenhold, glæde og hygge samtidig med at du forhåbentlig bliver lidt udfordret.

I en hektisk hverdag, har vi alle brug for tilflugt og et sted med ro og stilhed. Strikning har en meditativ virkning for mange og kan være den rolige oase, som mange leder efter. I dette blogindlæg kan du læse de 9 gode grunde til at strikke.