Önling Blog

Ønsker du også at strikke silke sweateren med stjerneudtagninger, men har du lidt vanskeligheder med at lave de elegante udtagninger? Så se med her, hvor vi har lavet en video som guider dig hele vejen igennem.

Igen i år har Önling lavet en adventskalender for strikkere - eller faktisk to. Én for begyndere og én for den øvede strikker. Det er vigtigt for os at alle kan være med, da strik er noget vi kan gøre sammen. Det skaber sammenhold, glæde og hygge samtidig med at du forhåbentlig bliver lidt udfordret.

I en hektisk hverdag, har vi alle brug for tilflugt og et sted med ro og stilhed. Strikning har en meditativ virkning for mange og kan være den rolige oase, som mange leder efter. I dette blogindlæg kan du læse de 9 gode grunde til at strikke.

 

Hvorfor skal man strikke med magic loop og ikke med strømpepinde? Det kan der være flere grunde til, men mange nye strikkere finder det meget nemmere at strikke med magic loop end strømpepinde. Du kan læse vores bud på, hvorfor man vælger det ene frem for det andet i denne blog.
Hvorfor bør man nogle gange strikke med flere tråde garn frem for én tråd? Man kan for eksempel for at opnå et andet farveudtryk, den korrekte strikkefasthed m.m
Hvis jeg skulle lave en top 3 over garner jeg elsker - dem man altid lige skal over og røre ved i garnbutikken - så ligger Silk Mohair garn helt sikkert på førstepladsen! - Læs mere om hvorfor vi ELSKER silk mohair