Populære blogindlæg

Godt begynder strikkeprojekt

Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.

Læs hele indlægget her
Lær at strikke raglan

I vores serie om strikketeknikker er denne introduktion til raglan det mest populære indlæg. Lær at strikke smukke raglansweatre her.

Læs hele indlægget her
Restestrik - sådan strikker du af rester

Tips og ideer til restestrik så du kan strikke smukke projekter med garnrester! Bl.a. sammensætning af farver, videoguides og strikkeopskrifter med restegarn.

Læs hele indlægget her

Önling Blog

Sokker er meget mere end blot tilbehør; de er et symbol på håndværk og kreativitet - og så er de dejlig varme. Så denne Socktober, uanset om du er en erfaren strømpestrikker eller lige er begyndt, så slut dig til os i fejringen af kunsten at strikke sokker og gør denne sæson ekstra hyggelig med dine egne håndstrikkede sokker. God strikkelyst!
Find tips til at sammensætte de smukke farver i det tidligere silkekit. Silkekittet har til dato kun været solgt i en række prædefinerede farvesammensætninger, men nu 'sætter vi kittet fri' og du kan dermed helt selv vælge hvilke farver, dit silkekit skal bestå af.