Bæredygtigt garn leveret i bæredygtig Re-zip indpakning

Bæredygtigt garn leveret i bæredygtig Re-zip indpakning

Hos Önling ligger bæredygtighed og den grønne levevej dybt os meget på sinde - det er vores fundament og én af vores grundværdier. Vi designer ud fra bæredygtig produktion og klassisk design, hvor vores egne garner er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien, som er bæredygtigt og har følgende certifikater: Defra Animal Welfare, Caregora (angora), NWD integrity program (wool) / Sustainawool, TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH, Origine Preferenziale / Preferential Origin.

Derfor finder vi det helt naturligt at boykotte plastik. Vi har fjernet al plastik i vores indpakning, da vi på ingen måde ønsker at bidrage til plastik i oceanerne eller andre steder, det ikke hører hjemme. Derfor er al vores emballage lavet i genanvendte papirposer, og vi har sparet miljøet for mere end 70.000 plastikposer indtil videre, hvilket vi er rigtig stolte af.

Rezip - circulær, bæredygtig emballage

Nu har vi taget det et skridt videre! Online shopping er nemlig kommet for at blive, og vi vil gerne gøre en ekstra forskel. For når du handler på nettet, bliver der produceret tonsvis af plastik og pap, som bare bliver smidt ud igen. Det vil vi gerne reducere. Derfor kan du hos os få sendt dine varer i en RE-ZIP emballage, som er cirkulær emballage. Derved formindsker du brug af pap og plastik og udleder langt mindre Co2, end hvis du handler andetsteds og får tilsendt i engangs-emballage.

Sådan virker Re-Zip:

Når du handler hos os, kan du vælge at tilkøbe RE-ZIP emballage. Det fungerer på den måde, at du blot vælger emballagen og får dine varer sendt med PostNord som sædvanligt. Herefter skal du returnere din RE-ZIP hos dit nærmeste posthus. RE-ZIP kommer på den måde videre til den næste kunde, så det kan bruges igen og igen. Som tak for din indsats, vil du modtage en rabatkode til en gratis, valgfri opskrift (blandt Önling's egne designs), ligeså snart Re-zip modtager og registrerer din returnerede emballage.