Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Find min strikkeopskrift

Hos Önling sender vi de fleste strikkeopskrifter digitalt, det kan du læse mere om her. Dette gælder dog ikke opskrifter fra Isager og PetiteKnit, som vi kun må forhandle som trykte opskrifter.

Når du efter dit køb og senere hen vil finde din strikkeopskrift har du to muligheder: 1) Efter købet sender vi dig mails med link til din opskrift. Der er både et link i din ordrebekræftelse, og i en separat mail som kun indeholder link og information om download. 2) Du kan logge ind på din profil her på siden, og finde alle de opskrifter du har købt. Selv hvis du ikke havde en profil da du købte opskriften kan du altid oprette en profil, men vær opmærksom på at du skal oprette profil med samme mailadresse som du brugte da du købte opskriften.

Hvis du ikke har modtaget mail med link til din strikkeopskrift, kan du altid finde (og genfinde) dine strikkeopskrifter ved at oprette/ logge ind på din profil her på siden. Selv hvis du ikke havde en profil da du købte din opskrift kan du altid oprette en. Vær opmærksom på at du skal oprette profil med samme mailadresse som du brugte da du købte opskriften.

Re-Zip emballage

Hos Önling er vi glade for at bidrage til en cirkulær økonomi ved at tilbyde forsendelse i bæredygtige, genbrugelige Re-Zip emballager.

Re-zip er en genbrugelig emballage som skal returneres efter brug. Kort fortalt fungerer det ved at du tilvælger Re-zip ved betaling og giver 35 kr. for det. Vi sender dine varer i en re-zip emballage, efter modtagelse putter du din tomme re-zip i en rød Post Nord postkasse (modtager betaler porto), og når re-zip er kommet retur til centralen, modtager du en rabatkode på mail til en gratis strikkeopskrift fra Önling som tak for dit bæredygtige valg. Læs mere om Re-Zip og den mere uddybende forklaring her.

Hjælp til strikkeprojektet

Hos Önling tilbyder vi hjælp og vejledning hvis du oplever problemer med at strikke en af vores strikkeopskrifter fra Önling. Gå til formularen for strikketeknisk support her.

i Önlings strikke-community på Facebook kan du få vejledning, råd og inspiration fra andre strikkere, samt ikke mindst dele billeder af din strikkeproces og færdige arbejde. Find vores community her.

Showroom i Søborg

Önling's kontor og hovedkvarter ligger i Søborg, hvor vi også har showroom og events.

I Önlings showroom kan du købe garn, strikkebøger, strikketilbehør og mange af vores andre produkter - samt afhente dine pakker hvis du bestiller her på vores hjemmeside.