Mød Önling

Hos Önling finder du et dedikeret team af kvinder med vidt forskellige baggrunde. Èn ting har vi dog til fælles; vi brænder alle for slow fashion og en mere bæredygtig verden.   

Founder & Managing Director
Lotte Ronan

Lotte leder kontoret på daglig basis, og med hård og kærlig hånd sørger hun for, at alle ender mødes over hele linjen. Hun er den ukronede verdensmester i online platforme og digital tilstedeværelse, hardcore med et excel-ark, og desuden er hun vild med at knuse komplekse digitale udfordringer.

Lotte elsker at skrive, så når hun ikke lige har andet at lave, forfatter hun nyhedsbreve og anden kommunikation.

Founder & Creative Director
Katrine Hannibal

Katrine repræsenterer kontorets mest kreative og krøllede hjerne. Hun står bag alle Önlings designs og har en lang erhvervsmæssig baggrund fra modebranchen. Katrine er bidt af en gal strikkepind og har en uudtømmelig mængde kærlighed til garn og bæredygtigt design og levestil. Katrines motto: "If I am sitting, I am knitting...."

E-Commerce Manager & Webmaster
Tennae Rix Kristensen

Tennae er fiks på fingrene, når det kommer til it. Med sin rolige jyske karakter styrer og opdaterer hun vores back-end på alle digitale platforme med hård hånd.  Det er hende vi alle går til, når teknikken driller. Tennae er desuden talknuser og har styr på salgsanalyser, optimering af online-salg og SEO.

Retail & Customer Service Koordinator
Bettina Birch

Bettina er en frontfigur, og én af de første du støder på når du henvender dig til Önling. Når du ringer eller skriver til os er det nemlig Bettinas smilende stemme du vil støde på og det er også Bettina (eller Anna), som nænsomt pakker og sender din ordre til dig. Bettina er en nøglemedarbejder, og et ordensmenneske, så hun har også ansvar for at holde vores showroom og lager pænt og struktureret

Retail & Customer Service Koordinator
Anna Rose Kristensen

Du kan ikke komme udenom Anna, når du som kunde henvender dig til os. Anna er kontorets blide rose, men lige så mild og sød hun er til at servicere dig pr telefon eller mail, lige så effektiv er hun til at pakke og sende din ordre til dig. Anna håndterer forespørgsler fra både vores danske og internationale webshop, og hun jonglerer lige fint med euro og dollars som med danske kroner.

Som det ordensmenneske Anna er, har hun også ansvar for at holde vores lager og showroom fint og præsentabelt.

Den dygtigste Strikkesupporter
Inge-Lis Holst

Skønne Inge-Lis er kontorets humørspreder. Det er Inge-Lis, som sidder i den anden ende af vores strikkesupport, så når du henvender dig til help@oenling.com, så er det hende, der sidder klar til at give dig kompetente råd.

Inge-Lis kan tørstrikke næsten hvad som helst, og derfor er det også hende vi går til når det driller med en opskrift eller en strikketeknik. Som forhenværende dansklærer, kan hun - udover at spotte fejl i vores beregninger - også stå for korrekturlæsning af vores opskrifter.

SOCIAL MEDIA MANAGER
Jane Retz Jespersen

Jane er vores sociale fugl, og som sådan sørger hun for at holde konstant gang i alle vores sociale kanaler. Jane ses altid med et kamera i hånden, så hun kan dokumentere vores arbejdsproces, lave stories til Insta samt tage smukke billeder af vores nyeste produkter. Som strikker har Jane fingeren på pulsen og kan style de flotteste strikkebilleder og outfits.

Jane er også en knag i Photoshop og InDesign, så når hun ikke ligge tager billeder, sætter hun vores strikkeopskrifter flot op.

Customer support
Mie Lauritzen

Når du ringer til Önling får du en mild og lattermild stemme i røret, og bag den sidder søde Mie. Mie elsker at hjælpe vores kunder med at træffe det helt rigtige valg - om du møder op i vores showroom, ringer til os, eller deltager i en strikkesalon, så er Mie på pletten til at guide dig.

Mie har en unik evne til at kunne drøne rundt og få løst alverdens problemer, samtidig med at hun er fuld af nærvær, når hun hjælper dig med at få webshoppen til at makke ret, vælge de helt rigtige farver, guide dig ind til din strikkeopskrift eller forklare dig om retur-regler ell lign.