Mød Önling

Hos Önling finder du et dedikeret team af kvinder med vidt forskellige baggrunde. Èn ting har vi dog til fælles; vi brænder alle for slow fashion og en mere bæredygtig verden.   

Founder & Managing Director
Lotte Ronan

Lotte leder kontoret på daglig basis, og med hård og kærlig hånd sørger hun for, at alle ender mødes over hele linjen. Hun er den ukronede verdensmester i online platforme og digital tilstedeværelse, hardcore med et excel-ark, og desuden er hun vild med at knuse komplekse digitale udfordringer.

Founder & Creative Director
Katrine Hannibal

Katrine repræsenterer kontorets mest kreative og krøllede hjerne. Hun står bag alle Önlings designs og har en lang erhvervsmæssig baggrund fra modebranchen. Katrine er bidt af en gal strikkepind og har en uudtømmelig mængde kærlighed til garn og bæredygtigt design og levestil. Katrines motto: "If I am sitting, I am knitting...."

E-Commerce Manager & Webmaster
Tennae Rix Kristensen

Tennae er fiks på fingrene, når det kommer til it. Med sin rolige jyske karakter styrer og opdaterer hun vores back-end på alle digitale platforme med hård hånd.  Det er hende vi alle går til, når teknikken driller. Tennae er desuden talknuser og har styr på salgsanalyser, optimering af online-salg og SEO.

Retail & Customer Service Koordinator
Bettina Birch

Bettina er en frontfigur, og én af de første du støder på når du henvender dig til Önling. Når du ringer eller skriver til os er det nemlig Bettinas smilende stemme du vil støde på og det er også Bettina (eller Anna), som nænsomt pakker og sender din ordre til dig. Bettina er en nøglemedarbejder, og et ordensmenneske, så hun har også ansvar for at holde vores showroom og lager pænt og struktureret

Retail & Customer Service Koordinator
Anna Rose Kristensen

Du kan ikke komme udenom Anna, når du som kunde henvender dig til os. Anna er kontorets blide rose, men lige så mild og sød hun er til at servicere dig pr telefon eller mail, lige så effektiv er hun til at pakke og sende din ordre til dig. Anna håndterer forespørgsler fra både vores danske og internationale webshop, og hun jonglerer lige fint med euro og dollars som med danske kroner.

Som det ordensmenneske Anna er, har hun også ansvar for at holde vores lager og showroom fint og præsentabelt.