Adventskalender for strikkere 2022 fra Önling

Forkæl dig selv med den ultimativt hyggelige strikke adventskalender med garn, opskrift og gaver, så din december bliver fyldt med julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser.

En adventskalender indeholder et helt strikkeprojekt og du kan i år vælge mellem 3 forskellige. Sammen med strikkeprojektet får du specialproducerede, lækre gaver der passer til dit strik, hygge i sofaen og kan forsøde december🎄

Du får det hele tilsendt i 4 nummererede pakker - én til hver søndag i december.

3 strikkekalendere til alle strikkere

Adventskalender #1

Alle strikkere kan være med til at strikke den nye vest designet af Önling's kreative direktør Katrine Hannibal.

Farverne vælger du selv og vi har en masse inspiration klar, så du trygt kan vælge sammensætningen i den bløde og blanke Önling No 15.

Str. XS-3XL pris fra 699,- (værdi 1160,-)

Bestil nu
Adventskalender #2

Tørklæde i flerfarvestrik, som den danske strikdesigner Ruth Sørensen har specialdesignet til kalenderen.

Farverne er inspireret af 12 danske byer, så du finder både hedeland, æblelunde og bindingsværk i farvekortet. Alle kits er Önling No 20.

One-size kr. 799,- (værdi 1217,-)

Bestil nu
Adventskalender #3

Strikdesigner Ruth Sørensen har designet årets store projekt, som er en Fairl Isle sweater. Med rødder i gamle strikketraditioner og en moderne pasform glæder vi os meget til at se projekterne folde sig ud i december!

12 farvekits i Önling No 20.

Str. XS-3XL pris fra 999,- (værdi 1536,-)

Bestil nu

Inspiration fra danske byer og landskaber

De 12 kits til Adventskalender #2 og #3, som er et tørklæde og en sweater i fair isle strik, er inspireret af den danske kultur- og naturskat.

Du finder Ribes bindingsværk og brolagte gader i kit 9. Andre kits, som Sandvig, Bogense, Kikhavn og Silkeborg har reference til klippe, hede og søhøjlandet. Kikhavn ligger f.eks. ved Hundested, hvor de skovklædte klinter og morænelandskabet med lyng ses i farverne. Ved Bogense på nordfyn blomstrer æbletræerne og det farvespil finder du i kit 5.

Kit 9. Ribe
Kit 4. Viborg
Kit 3. Kikhavn
Ultimativ forkælelse

Adventskalenderen er for alle strikkere, der vil forære sig selv eller andre en god omgang forkælelse i december måned. Med en advents-strikkekalender får du alt hvad du skal bruge for at strikke et prædefineret projekt

Det er en fast tradition hos Önling, at sammensætte en super lækker julekalender for strikkere, der udover garn og opskrift til et strikkeprojekt, indeholder fine gaver. Nogle gaver er strikkerelaterede, mens andre er noget du kan bruge mens du strikker og som kan være med til at give dig en hyggelig og rar december.  

Så hvis du elsker at strikke, så er det helt oplagt at forære dig selv – eller en du holder af – et dejligt strikkeprojekt, som med dets overraskelser og lækkerier er med til at skabe en dejlig oplevelse i december.

En adventskalender med garn og strikkegaver

Ligesom tidligere år, har vi VIRKELIG kræset om dette års adventskalender, for at sikre at din december bliver fyldt med garn, julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser.   

Hvad er en strikke adventskalender?

Adventskalenderen er et samlet strikkekit med opskrift og garn. Inspirationen kommer fra den gamle tradition med at få en gave hver søndag op til jul. Du får tilsendt 4 nummererede pakker med garn og gaver. Opskriften sendes digitalt på mail henover de 4 fredage før adventssøndagene.

Elsker du at strikke, så er det helt oplagt at forære dig selv – eller en du holder af – et dejligt strikkeprojekt, som med lidt overraskelse og lækkerier er med til at skabe en dejlig oplevelse i december.

Strikkekittet til din julekalender er ukendt, dvs. du får ikke lov at se det i sin helhed før
du starter med at strikke.

Du ved således, at det skal blive til f.eks. en vest, en hue, et tørklæde eller en sweater og du vælger din yndlingsfarve i garn. Du skal blot vælge farve og så kan du glæde dig til at blive overrasker og forkælet hver weekend med en pakke
med en del af opskriften, tilhørende garn og en skøn gave, så du får en dejlig
december! 

Julekalender med garn, opskrift og gaver til strikkere

Når du får en julekalender for strikkere eller vælge at forære den til en anden, så får du tilsendt 4 nummererede pakker. I hver pakke er garn og gave til den kommende weekend. Samtidig modtager du en del af opskriften på mail. Sådan bliver du klar til at strikke ugens del af julekalenderen hver weekend i
december.

Vi kan ikke sige så meget, for det hele er meget hemmeligt - men vi kan afsløre at der i år er hele tre adventskalendere at vælge imellem:

1) Strikkeadventskalender for begyndere i blødt garn

2) Lille Fair isle garnkalender med eet mindre projekt i flerfarvestrik

3) Stor Fair isle garnkalender med et større strikkeprojekt i flerfarvestrik for den øvede strikker.