Salg til Norge - Önling er VOEC registrerede

Kunder fra Norge kan købe garn, strikkekits, strikkeopskrifter osv. fra vores danske webshop. 

Norske kunder som handler i vores danske webshop fra Norge, betaler Norsk moms (25%) til Önling, som så afregner moms med den norske stat. Som kunde vil du dermed ikke skulle afregne told og moms ved modtagelse af pakken i Norge.

Alle priser i den danske webshop vises og betales i danske kroner. 

Gratis fragt ved ordrer over 600 kr. - også til Norge 

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 600kr., og dette gælder også til Norge. Der vil dog være længere leveringstid på den gratis levering, da leveringstiden til Norge er 2-3 uger. Forsendelser til Norge sendes som sporbart,  rekommanderet brev med PostNord. 

Adgang til strikkeopskrifter 

Hos Önling tilbyder vi vores kunder adgang til deres eget strikkebibliotek, hvor man altid kan tilgå de digitale strikkeopskrifter man har købt hos os. Hvis du har købt strikkeopskrifter på vores engelske webshop, skal de overføres til dit danske strikkebibliotek, for at du kan blive ved med at tilgå dem herfra. Dette gøres ved at du opretter en ny konto her på den danske webshop, og sender en mail til info@oenling.com hvor du skriver at du ønsker at overføre dine tidligere købte opskrifter til din nye, danske konto. Så klarer vi resten for dig.