Önling Blog

Her kan du læse mere om patentstrik, de forskellige teknikker indenfor patentstrik, finde videoguides og se en masse skønne strikkedesigns, du kan kaste dig over når du kender lidt til patentstrik. 
Lær mere om 'Dip dye' teknikken, en sjov og nem måde at strikke smukke farveskift og endelige farveeksperimenter. Se videoguides og få gode tips om farvesammensætninger...
I denne del af vores serie om strikketeknikker får du en introduktion til vævestrik. Du man læse om vævestrik med én eller flere farver, lære teknikken ved hjælp af video og finde inspiration til opskrifter med vævestrikmønstre.
Önling lancerer tre nye designs, som en hyldest til Fanø Strikkefestival, som netop er blevet afholdt for allersidste gang. Den specielle og hyggelige festivalstemning på den hyggelige ø, har inspireret os til 3 nye designs
Vi er helt oppe i skyerne over, at vi har fået mulighed for at sælge de smukke designs fra Anne Ventzel hos Önling! Læs mere om Annes baggrund og tanker om strik - og få et god råd med hvis du er begynder
Har du svært ved at forstå en strikkeopskrift? Så læs med her, hvor vi tager dig i hånden hele vejen med eksempler på strikkefasthed, hvilket garn du skal bruge og hvilken størrelse, du skal strikke i. Alt står uddybende, med konkrete eksempler fra vores Easy Peasy basis sweater.
Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.
Sidste søndag i advent bød på de sidste lækre pakker i vores adventskalendere. Her kan du læse om de sidste pakker, tankerne bag garnvalget os se de ekstra gaver der lå i pakkerne.
Vi løfter sløret for indholdet i pakken for 3. søndag i advent i vores to strikkeadventskalendere. Der er skønt, økologisk garn, eksklusive opskrifter og masser af ekstra overraskelser...!
I dette indlæg afslører vi indholdet af anden søndag i advent på både den øvede og Easy Peasy adventskalenderen. Der er nyt lækkert garn at læse om og nogle ekstra fine gaver med i pakkerne.
Har du også hørt om de fantastiske maskesnore som du kan sætte masker til hvile på? Læs med her, hvordan du får mest muligt ud af dem, eller se videoen om, hvordan du bruger maskesnore.