Refusionspolitik

Fortrydelsesret 

Hvis du fortryder dit køb hos Önling, har du 4 ugers fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Du skal returnere dine varer i original emballage med banderoler på. Ved returnering afholder du selv alle omkostninger og pakken skal sendes til: Önling, c/o Storepit, Fiskerbakken 5, 3250 Gilleleje. Pakken må ikke sendes retur uden omdeling eller til en pakkeshop eller lignende.

HUSK at udfylde alle de fornødne felter på retursedlen og vedlæg den sammen med varerne. Hvis der ikke følger en returseddel med din returpakke, kan vi ikke behandle den og du får dermed ikke penge retur.

Pakken må ikke sendes retur uden omdeling eller til en pakkeshop eller lignende.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varerne er afsendt. Du kan anvende forsendelsesposen, som du modtager dine varer i, til din returforsendelse. Önling tager ikke imod returvarer, der bliver sendt pr. efterkrav. Hvis returvarerne bortkommer, forbliver ansvaret hos dig som forbruger.

HENT RETURSEDDEL HER.

Ved returnering af varer som er taget i brug, og derfor ikke tilbageleveres i væsentligt samme stand, hæfter du som forbruger for den forringelse som varerne har fået. Önling vil i sådanne tilfælde foretage en vurdering af varerne, og herefter værdisætte forringelsen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal forvente at der går 5 hverdage fra modtagelsen af din returpakke til den er behandlet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til Önling.


Særregler, hvis du undlader at afhente din ordre

Hvis du undlader at afhente din ordre fra Önling i pakkeshoppen, så er dette ikke det samme som at du fortryder købet. Du kan ikke fortryde alene ved at undlade at hente varen, men skal som minimum samtidig give besked om din fortrydelse til Önling.

Hvis din ordre kommer retur til Önling, fordi du undlader at hente den, skal du betale et administrationsgebyr på kr. 200,- som dækker over både returfragt og administration. Dette beløb (200 kr.) vil derfor vi fratrukket det beløb, som du får retur for de returnerede varer. Er ordrebeløbet på mindre end 200 kr. vil du derfor ikke få refunderet nogle penge.

Reklamation 

Önling skaber produkter af meget høj kvalitet. I sjældne tilfælde kan der dog være fejl på varerne, så vi opfordrer dig til at kontrollere varerne ved modtagelse af din ordre. Ønsker du at reklamere, beder vi dig kontakte kundeservice på telefon +45 21252525 eller sende en e-mail til info@oenling.cominfo@oenling.com.

Ved eventuel fejllevering bedes du ligeledes reklamere ved at sende en mail eller ringe til os. Du skal returnere den fejlleverede vare til Önling som alm brev eller pakke, og vi refunderer da det beløb du har haft til returporto, dog max kr 49,-. Du bedes sende kvittering for porto sammen med returpakken, som dokumentation for din betaling.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, forkert vask, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Önling dækker fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation, forudsat at reklamationen godkendes.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Önling, c/o Storepit, Fiskerbakken5, 3250 Gilleleje, Tlf.: 21 25 25 25, E-mail: info@oenling.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________

 

Bestilt den: ______________________     Modtaget den:_________________________

 

Forbrugerens navn: _______________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  _____________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________________   

Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)