Mød Önling
Gratis levering til GLS pakkeshop for ordrer over 800kr Levering 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret

Mød Önling

Katrine Hannibal

Katrine begyndte sine dage i modebranchen i år 2000, da hun startede Rosemunde op i sit annex. I 2003 så den første blondetop dagens lys, og derefter voksede Rosemunde sig hurtigt stort. I 2012, da Katrine solgte virksomheden, var Rosemunde et internationalt brand, som blev forhandlet i 20 lande.

Katrine er i det daglige creative director og designer i Önling, og med dette job følger uendelig meget materiale-research, eftersom Katrine aldrig tegner en streg, før hun har valgt det rette, bæredygtige materiale til det stykke tøj, hun har i tankerne. Katrine brænder for god kvalitet og hun har altid øje for at det hun designer, skal være klædeligt og brugbart. Når Katrine har to minutters fritid, kan hun ses med et strikketøj mellem fingrene - hvilket indtil videre har ført til udgivelsen af strikkebøgerne Yndlingsstrik 1, 2, 3 og 4.

Se mere om Yndlingsstrik 1, 2, 3, 4 her og se alle strikdesigns af Katrine Hannibal her.

Lotte Ronan

Lotte kommer fra reklamebranchen, hvor hun har arbejdet med branding og digitale platformsstrategier siden 1998. Lotte har tidligere med succes startet egen virksomhed, som hun solgte i 2007.

Lotte fungerer i det daglige som administrerende direktør i Önling, men har også ansvar for salg, branding og markedsføring. Samtidig brænder Lotte for bæredygtighed, så en del af hendes tid bruges ligeledes på research af certificeringer, materialer, og innovation indenfor dette felt.

Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om bæredygtigt tøj og lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve