Find dit strikkeprojekt efter pindestørrelse

De fleste strikkere har en yndlings-pindestørrelse. Hvad er din?
Garn og strikkekits fra Önling er
Blødt og bæredygtigt

At strikke til din baby er lidt ligesom at lave hjemmelavet mos. Man ved man får et helt rent produkt, som er fyldt med kærlighed og gode intentioner. Du kender ingredienserne og ved, at der ikke indgår farlige kemikalier eller
tilsætningsstoffer.

Sådan er det også med Önling’s garner, som produceres på et familiedrevet garnspinderi i Italien efter økologiske og bæredygtige standarder.

Garnet har desuden gennemgået en speciel kartningsproces som gør det blødt og absolut kradsefrit 💖

Babystrik til drenge med fine striber
Babystrik og begyndere

Hvis du er ny i strikkeverdenen er babystrik et oplagt og populært sted at starte. Man kan hurtigt komme i mål med at lille projekt til baby og det er dejligt motiverende at strikke en masse kærlighed ind arbejdet. Vi har udvalgt en række nemme projekter til baby som er lige til at gå til også for nybegyndere.

De sødeste opskrifter

Se vores udvalg af strikkeopskrifter til babystrik og strik til børn fra populære danske strikkedesignere som PetiteKnit, Susie Haumann og Anne Ventzel. Her finder du en lang række løsopskrifter, hvis du allerede har købt det rette garn.

Strikkebøger

Der findes en række fine og populære strikkebøger med babystrik, som er skønne at have på hylden, så du altid kan finde masser af inspiration til babystrik. Se bl.a. de populære bøger fra Lene Holme Samsøe og Susie Haumann her.

Populære strikkekits til børn og baby

Med et strikkekit får du altid det helt rigtige garn til dit projekt. Langt de fleste strikkekits indeholder også opskriften (kun undtaget kits fra strikkebøger). Se nogle af vores populære strikkekit til børn og baby herunder:

Gode garner til babystrik

Önling No 15, blødt uldgarn til babystrik
Önling No 15, 100% bæredygtigt produceret merinould

Et superblødt og kradsefrit uldgarn i ren merino. Garnet kan vaskes i vaskemaskinen (på uldprogram!), hvilket gør det perfekt til børnestrik. Garnet er holdbart og en smule elastisk i brug.

Se Önling No 15 her
Önling No 11, merinould og cashmere garn til blødt strik til baby
Önling No 11, merinould og cashmere

Vores super bløde Önling No 11 af merinould og cashmere er blød luksus til den lille ny. Garnet strikkes på pind 3-3,5 og passer derfor til mange af de populære opskrifter fra PetiteKnit og Lene Holme Samsøe's strikkebog Babystrik på pind 3.

Se Önling No 11 her
Önling No 2, 100% merinould til hjemmestrik til baby
Önling No 2 merinould

Önling No 2 er også en utroligt blød og lækker uldgarn som passer godt til varmt babystrik. Önling No 2 strikkes på pind 3,5-4 og passer derfor f.eks. godt til babytæpper, trøjer og cardigan.

Se Önling No 2 her

Strik til baby - inspiration

At strikke babystrik er en kæmpe glæde for mange strikkere, og endda noget der kan få nye strikkere til at kaste sig over garn og strikkepinde. For hvem vil ikke gerne glæde en ny guldklump med hjemmestrik fuld af varme og kærlighed? Det er hyggeligt at sidde med strikkepindene og skabe noget med sine egne hænder, og endnu mere skønt at iklæde baby den bløde og lækre hjemmestrik. 

Derfor vil vi hos Önling rigtigt gerne hjælpe både nye og erfarne strikkere med at finde det helt rigtige strikkeprojekt til det næste strik til baby. Her på siden har vi derfor samlet en masse ideer og inspiration så du nemt kan finde både garn, opskrifter og strikkekits til både babyer og lidt større børn. 

Opskrifter til babystrik 

Hvis du leder efter en god opskrift til dit projekt, har vi samlet alle vores strikkeopskrifter til baby her. Her finder du en lang række opskrifter fra populære danske strikkedesignere, bl.a. PetiteKnit's babyopskrifter. Langt de fleste designs til babystrik kan købes som løsopskrifter hvor du bare køber opskriften til et enkelt design. Men et stykke babystrik er jo sjældent nok, så hvis du planlægger at strikke mere, kan vi anbefale en af de mange gode strikkebøger med babystrik, hvoraf flere indeholder opskrifter til en hel babygarderobe. Vi kan f.eks. anbefale den meget populære bog Babystrik på pinde 3 af Lene Holme Samsøe og Det fineste af Susie Haumann

Begynder babystrik 

Muligheden for at strikke en lille ny baby er for mange den motivation der får dem til at starte med strikke. Babystrik er da også et fantastisk begynderprojekt da modellerne i sagens natur ikke er særligt store og man derfor hurtigt kan se at man får skabt noget. Men ikke alt babystrik er lige nemt at gå til, da der findes både enkle og mere komplicerede designs, også inden for babystrik. For at hjælpe alle nye strikkere godt på vej, har vi derfor samlet et udvalg af nem babystrik til begyndere her. Her finder du et udvalg af nemme strikkeopskrifter som er skrevet til begyndere, uden forkortelser og svære teknikker. Der er også strikkekits med både opskrift og garn, så du er sikker på at få det helt rigtige garn som passer til designet.