Naturlige Materialer – Önling
Fragt fra kr. 39 / Fri fragt til GLS shop på ordrer over 800 kr. Levering indenfor 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret

Naturlige Materialer

 

Önling har stort fokus på at udvælge gode, naturlige materialer af høj kvalitet, så du kan nyde dit køb uden at bekymre dig om skadelig kemi og overforbrug. Vores kollektion består af tidløse designs, som laves i små kollektioner og i gode miljøvenlige materialer. Vi laver med andre ord slow fashion.

Vi arbejder ud fra tesen om, at kvinder bruger 20% af deres tøj i 80% af tiden. Önling’s mål er, at lave de 20% tøj, som du elsker at bruge – altså dit yndlingsstøj. Deraf navnet Önling.

Hvor vi kan, bruger vi genbrugte metervarer eller restmetervarer fra lagre rundt om i verden – men altid uden at gå på kompromis med materialernes styrke og kvalitet.

Vi har desuden fuldstændig fravalgt at bruge plastik i vores emballage, da vi ikke ønsker at tilføje mere plastik til de allerede belastede havmiljøer. Derfor bliver alle vores produkter indpakket i genbrugs-papirposer.

Natural quality material, shown by leaf icon

Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve