Find inspiration til dit look i disse sæt

Find inspiration til dit look nedenfor, hvor vi har stylet nogle sæt efter brugssituationer. Husk at du altid kan lege med accessories så du kan bruge samme overdel eller underdel i mange forskellige situationer. Hvis du bruger dit tøj længe og i mange forskellige situationer, får det en længere levetid. Hvis du samtidig plejer dit tøj, så det holder i lang tid, og vasker det ved lave temperaturer, får du en meget bæredygtig garderobe.

TIL DIN SKØNNE HVERDAG

Arbejdssættet, der er smart og præsentabelt, men samtidig skønt og lunt at have på! En lang strikket cardigan med rå lynlåse i siderne sammen med en kort nederdel og en luksus sweatshirt i silkeagtig Cupro ruster dig til lang, stillesiddende arbejdsdag.

Hverdag og jeans er som skabt for hinanden. Dress dine jeans op med en skøn strikket tanktop med glimmer og bryder-ryg samt en smuk taske.

 Her er der leget med materialerne for at få et spændende, pænt og samtidig råt arbejdslook frem.

Her er den rå denimskjorte sat sammen med en skind-nederdel og et strikket karrygult tørklæde. 

Lang, lysegrå cardigan, DKK 799,-Zinkgrå luksus sweatshirt, DKK 599,-

Strikkekit til sommer tanktop med glimmer fra DKK 418,-

Sustainable denimskjorte med læg, DKK 479,-  /Farverigt tørklæde med glimmerkanter, DKK 499,-

   

TIL FESTEN

En smuk silkekjole i en skøn nuance, som passer til dine farver, er alt hvad du behøver for at være klar til fest. Tilsæt så nogle store smykker, et par høje hæle og en matchende taske, og du er klar til at danse hele natten! Dress en lille top op med en nederdel med masser af længde og schwung - så er du klar til fest. Denne top har en flot glimmertråd, som gør den endnu mere festlig.  Tilføj et par flotte stilletter samt nogle gode detaljer som flotte smykker og en festlig clutch... En feminin DEA kjole en fin knude-effekt og flot fald sammen med et skønt, lunt sjal giver et klassisk festligt udtryk. Store, enkle smykker og en fin clutch med matchende sko sætter prikken over i'et!

Eksklusiv cuprokjole med snøre, auberginefarvet, DKK 699,-

Strikkekit til sommer tanktop med glimmer fra DKK 418,-

Blød, støvet blå kjole med smuk knude-effekt, DKK 399,-

Garnkit til Emma sjal m smukke snoninger, DKK 655,-

 

TIL WEEKEND-BRUNCHEN

I dette sorte uld/cashmere sæt er du klar til en lang dag på farten. På én gang er du velklædt, lunt og behageligt klædt. 

Bukserne fås med og uden blonde på benet og blusen fås ligeledes helt plain og som her, med blonde i ærmet.

Smid en helblondebluse udenpå en silkecamisole i samme nuance og få et eksklusivt men casual look. 

Miks det enten med et par afslappede herrebukser og sneaks eller dress det op for et mere festligt look...

Intet er så praktisk, men samtidig præsentabelt, som en klassisk blazerjakke. Vores blazerjakke er med stretch og uden for, som strammer - så den føles ligeså rar at have på som en cardigan. Her er jakken stylet sammen med en skjorte og et par fede jeans for et afslappet look.
T-shirt m lange ærmer, DKK 499/ Sweatpants m blonde, DKK 699,- Helblonde t-shirt, DKK 199,- / Camisole i sustainable silk, DKK 299,- Behagelig blazer i stretch, no lining, DKK 499,- /  Buddah skjorte m broderi, DKK 449,-

 

TIL SOMMERHUSHYGGE

Hyg dig i lænestolen foran kaminen i dette ultrabløde hjemmesæt i uld og cashmere - det er ultimativ selvforkælelse og du vil aldrig have lyst til at have andet på!

Både overdel og underdel kan dresses op, så de kan bruges i hverdagen. 

Med dette outfit er du klar til at gå tur i skoven, slentre ned af den lokale butiksgade eller blot hænge ud og hygge i sommerhuset.

Alle 3 styles er lavet i 100% naturlige materialer og dermed superbehagelige at have på.

Kast en denimkjole over hovedet og du er klar til hvad som helst. Slentre ned ad bygaden i Blokhus, læse en bog under en parasol, frokost på havnen eller lidt let havearbejde :)

Dress den op med en lys oversize t-shirt for et mere sommerligt look. 

Hyggelig top i uld og cashmere, DKK 599/ Sweatpants i uld og cashmere m blonde, DKK 699,- Sweatpants i uld/cashmere DKK 699,- / Sust silk camisole DKK 299,- / Bolero i bomuld/silke DKK 599,- Sustainable Denimkjole, denimblå, DKK 699,- /
Håndstrikket sommer t-shirt, DKK 699,-

 

TIL DATEN

Tag en feminin camisole på og bind en hvid skjorte afslappet i livet, så du fremhæver din talje. Dress det op med en flot nederdel - og du er klar til at feje benene væk under manden i dit liv ;)

Den lille sorte kjole er et must og denne kjole er ingen undtagelse. Dorothy kjolen er lavet i solid viscose og den har en let taljering, en A-form samt ¾ ærmer. Et klassisk design, som er meget nemt at dresse  classic ned med et par solide støvler og en læderjakke eller op med et par høje hæle samt dine yndlingssmykker...

Et par jeans, en feminin klassisk camisole i 100% silke - og du er klædt på til fest :) Dress det op med et par superflotte stilletter og en skøn clutch og du er klar til en skøn date!

Camisole i 100% bæredygtig silke fra deadstock, DKK 299,- / Buddah skjorte i økologisk bomuld DKK 399,-

Klassisk sort kjole, DKK 599,- Camisole i 100% bæredygtig silke fra deadstock, DKK 299,-

 

YOGA & LOUNGE WEAR

 

Vores Anna serie er som skabt til yoga, da det er produceret i uld og cashmere - så du kan ånde i det, samtidig med at du holder dig behageligt varm. Fås med og uden blonder, og toppen fås også med lange ærmer.

Skønt sæt som du kan have udenpå, når du skal transportere dig selv til og fra yoga. Et par skønne sweatpants i 100% cashmere samt en hoodie m lynlås, ligeledes i 100% cashmere holder dig lun og varm.

Det er så skønt at dyrke yoga udenfor om sommeren så man kan opleve og nyde naturen fuldt ud. Hold dig varm med en hjemmestrikket sweater, som du kan kaste over hovedet, når du er færdig med din solhilsen ;-)
Sweatpants i uld / cashmere DKK 699,- / Tanktop i uld / cashmere med v-hals og blonde DKK 399,-
Sweatpants i 100% cashmere DKK 1099 /  Hoodie i 100% cashmere, DKK 1099,-

Sweatpants i uld / cashmere DKK 699,-

Garnkit til håndstrikket Edel sweater med glimmerstriber, fra DKK 646,-