Gratis goodiebag ved køb over 800 kr. (ikke tilbudsvarer) Gratis levering til GLS pakkeshop for ordrer over 600kr Levering 2-3 hverdage 14 dages fuld returret

Dette produkt er desværre udgået

Den varer du søger er desværre udgået. 

Vi producerer kun 200 stk. af vores modeller, således af du får et unikt produkt, og vi undgår overproduktion. Desuden bruger vi ofte Deadstock materialer, altså restmetervarer fra andre tøjmærkers produktion for på den måde at undgå spild og tekstilafbrænding. 

Dette gør desværre at vores modeller kan blive udsolgt eller helt udgå. 

Vi håber, at du blandt vores mange lækre modeller kan finde noget andet der kan blive dit nye yndlingsstøj. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på 21 25 25 25, så vi kan hjælpe dig med at finde en anden varer, der kan erstatte det du søgte. Eller brug menuen i toppen af siden til at kigge nærmere på vores nuværende kollektioner. 

Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om bæredygtigt tøj og lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve