Handelsbetingelser – Önling
Fragt fra kr. 39 / Fri fragt til GLS shop på ordrer over 800 kr. Levering indenfor 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret

Handelsbetingelser

Gratis fragt v. køb over 800 kr

Önling tilbyder gratis fragt med GLS til en GLS pakkeshop på alle ordrer over 800 kr. Fragten fratrækkes automatisk, når din ordre kommer over 800 kr. 

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Priser betales altid i danske kroner (DKK), og priser vist i €, $ og andre valutaer er derfor en visning af den forventede pris, men eftersom prisen betales i DKK vil den endelige pris for udenlandske kunder være afhængig af bankens valutaomregning. 

Önling modtager betaling med Dankort, Mastercard og MobilePay. Ved betaling vil du blive pålagt et kortgebyr svarende til en procentdel af dit køb afhængig af hvilken betalingsmetode der anvendes. Dette gebyr er anført på din faktura, og oplyses ved gennemførsel af betalingen.
Din betaling bliver først hævet fra din konto den dag, varerne sendes fra vores lager.

Sikkerhed

Önling krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Force Majeure

I tilfælde af force majeure, herunder, men ikke begrænset til, strejke eller lockout, strømsvigt, brandskader, ildsvåde, maskinskade, manglende drivkraft, terror, krig og krigslignende tilstande, udeblivelser eller forsinkelser af tilførsler eller andre tilsvarende leveringsvanskeligheder, herunder underleverandørers force majeure, er Önling berettiget til efter valg at annullere ordren eller at udskyde leveringen.

Oplysninger om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@oenling.com

Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve