Global Fashion Agenda og cirkularitet

Önling er et af de mange brands, som har forpligtet sig til – under det der hedder “2020 Circular Fashion System Commitment Letter” - at understøtte en delt vision for en cirkulær modeindustri. Vi har committed os til nogle ambitiøse mål, idet vi tror på, at vi ved genbrug og genbrug af tekstiler kan tage et vigtigt skridt hen imod en mere bæredygtig modeindustri.

Önling er stolte af, at være en del af GlobalFashion Agenda, som arbejder henimod en cirkulær og bæredygtig mode-industri i 2020. Nedenfor kan du læse Önling’s 2020 Circular Fashion System Commitment mål:

Action point 1:

I 2020, vil cirkulære design principper udgøre 80% af Önling’s design briefs, så vi sikrer lang holdbarhed, genbrugsværdi og/eller muligheden for reparation af vores produkter.

Action point 2:

I 2020 vil 40% af vores tøj være designet med demontering for øje og produceret i mono-fibre.

Action point 3:

2. I 2020, er det vores ambition, at 15-20% af vores tøj er produceret i genanvendte tekstilfibre.

Global Fashion agenda er et initiativ under Danish Fashion Institute og missionen er, at mobilisere den internationale modeindustri for at ændre måden vi producerer og forbruger mode på. Copenhagen Fashion Summit, som er Global Fashion’s flagskibs-event, byder på en mødeplatform for modesektorens beslutningstagere og kreative for at lære af, og engagere sig med branchens frontrunners, ledende ngo'er, eksperter, politiske beslutningstagere og læreanstalter og gå sammen om at gøre bæredygtighed en strategisk prioritet. I sidste ende vil København Fashion Summit styre branchens ledere mod konkrete forpligtelser, for en verden ud over næste sæson.

Du kan læse meget mere om initiativet her: http://www.globalfashionagenda.com/commitment/