GoGreen Danmark Netværk

GoGreen Danmark

Önling er en del af GoGreen Denmark, som er et netværk af virksomheder, der alle har fokus på bæredygtighed. I netværket er vi mere end 250 virksomheder indenfor en lang række brancher, og i fællesskab ønsker vi at bevare ressourcerne og nedbringe C02 - og vi prøver at råbe så højt som muligt!

Vi meldte os ind i netværket, da vi kunne se et interesse-fællesskab og en delt passion med GoGreen og de virksomheder, som er en del af netværket. Alle er vi fælles om missionen o, at skabe bedre præmisser for vores planet ved at forene forretning med samfundsansvar. Netværket mødes 4 gange om året, og hver gang går vi hjem med masser af ny inspiration, nye kontakter og en reminder om, hvorfor vi startede en grøn virksomhed.

Der er medlemmer indenfor nærmest alle brancher, og selvom vi hver især kæmper med branchespecifikke udfordringer, har vi en lang række udfordringer til fælles, når det kommer til at drive vores grønne virksomheder.

For at komme med i netværket skal man som virksomhed leve op til specifikke bæredygtighedskriterier, så det sikres at alle i netværket arbejder med råvarer og produkter uden sprøjtemidler og skadelig kemi, med ordentlige forhold for de mennesker, der producerer vores ting, med at reducere klimabelastningen og tage ansvar for vores jord.

Læs mere om GoGreen Danmark og de andre medlemmer her på gogreendenmark.dk