Spoiler alert
ADVARSEL!

HER AFSLØRES INDHOLDET AF ÖNLINGS ADVENTSKALENDER

Hvis du er typen, som helst vil vente til advent og bliver overrasket og glad hver søndag, når du pakker adventskalenderen ud, så STOP med at læse her.

For nedenfor afslører vi indholdet i vores 3 adventskalendre - både designs, mønstre, garner og hele molevitten!

Hvorfor denne afsløring?

Traditionelt set, har vi altid holdt indholdet af vores adventskalender hemmeligt, for vi kan så godt selv lide at overraske - og blive overrasket.

MEN, vi ved jo godt at folk er forskellige - og ikke alle kan lidt at følelsen af at købe 'katten i sækken' (eller i dette tilfælde katten i strikkeboxen). Det er heller ikke jer alle, der er bekendt med Önlings høje kvalitet, og som ved at vi kun fylder adventsboxen med det allerbedste - både garnet, som er af høj italiensk kvalitet, og gaverne som er håndpukkede og VIRKELIG lækre.

I modtager kun ting, som vi selv ville elske at modtage 💖

!! Du kan stadig nå at stoppe, hvis du helst vil overraskes !!

____________________________________________________________________________

Adventskalender 1: Sjal

Næsten alle strikkere kan være med til at strikke adventskalender No 1. Her skal vi strikke et helt nyt og smukt sjal / tørklæde designet med mange sjove teknikker. Det er vores egen, dygtige designer Inge-Lis Holst, som har designet sjalet.

Du skal strikke sjalet i en florlet kombination af vores bløde Önling No 11 (merinould og cashmere) og silk mohair 🧡 Farverne vælger du naturligvis selv.

Sjalet er one-size og adventsboxen koster kr 749,- (værdi 1329,-)

Smukt sjal med flot bort

Multifunktionelt sjal / tørklæde med mange flotte detaljer. Sjovt at strikke og SÅ BLØDT at have på!

Vælg selv dine yndlingsfarver

Du strikker skiftevist med en uld/cashmeretråd og en silk mohair tråd - og du vælger naturligvis helt selv farve på begge garner

____________________________________________________________________________

Adventskalender 2: Sweater

I adventskalender 2 får du garn og opskrift til den smukke - og helt nye - sweater, som er designet af dygtige Thea Vesterby (VesterbyCrea). Du kan godt begynde at glæde dig til dette smukke sweaterprojekt med flotte, feminine detaljer og lacemønster!

Du skal strikke i den smukke og rustikke kombination af Önling No 20 (shetlandsuld) holdt sammen med en tråd silk mohair. Du vælger naturligvis helt selv hvilke farver du skal strikke i.

Str XS - 3XL. Fra kr. 1199,- (værdi fra 1733,-).

Smukt hulmønster og god pasform
Vælg selv farver til din sweater

____________________________________________________________________________

Adventskalender 3: Strømper

I adventskalender 3 får du 4 strømpeprojekter, som du kan glæde dig selv og dine strikkepinde med gennem hele december 🧦🎄

Du får garn og opskrifter til 4 par strømper og garnet, som du skal strikke i, er Önlings helt nye strømpegarn, Önling No 18. Du vælger selv to farver blandt 10 flotte, douche nuancer. De to farver skal kombineres på tværs af de fire par strømper, som du skal strikke.

Kalenderen er one-size og koster kr 699,-

Masser af mønstre og teknikker
Ét par strømper til hver søndag!

____________________________________________________________________________

🎁 EXTRA ADVENTSGAVER TIL HVER SØNDAG 🎁

Hver søndag får du - udover garn og opskrift - også en ekstra gave. Alle gaver er strikkerelaterede, så du kan få gavn af den mens du strikker og / eller i forbindelse med dit strikkeprojekt.

1. søndag i advent

Den første gave du modtager er en pose med 60 gram af vores lækre tempelte, som er en velsmagende og velduftende grøn/hvid te. Derudover får du en skøn håndcreme fra danske Lucia Care. Den nærende creme indeholder 20 ml så det er en perfekt størrelse til strikketasken.

2. søndag i advent

Den anden gave du modtager er en smuk håndlavet maskemarkør, som du kan nyde synet af, hver gang du strikker 💓

Perlen er lavet af halv ædelsten og beslaget er i 925 sterling sølv.

3. søndag i advent

Den tredje gave du modtager er en fin, lille læderpung fra danske Muud. Brug pungen til opbevaring af dine mindre strikkesager - fx maskemarkører, nål, saks osv. når du er på farten.

4. søndag i advent

Den fjerde og sidste gave du modtager er et lækkert produkt fra danske Lucia Care. Her får du 100 ml af deres skønne 'Morning dewdrops' som er en fugtgivende, let serum i sprayform.

____________________________________________________________________________