Önling Blog

Vi er helt oppe i skyerne over, at vi har fået mulighed for at sælge de smukke designs fra Anne Ventzel hos Önling! Læs mere om Annes baggrund og tanker om strik - og få et god råd med hvis du er begynder
Hanne Falkenberg er nu en del af Önling's digitale univers, og det er vi stolte af! Du kan nu købe kits til alle de flotte designs hos Önling. Hanne Falkenberg vil stadig bestå af de samme unikke designs som du kender, men med et frisk pust og i digitale klæder.
Hos Önling har vi efterhånden et ret omfangsrigt udvalg af egne eksklusive og bæredygtige garnlinjer. Og når der er noget, vi selv mangler, så inviterer vi gerne de bedste aktører og brands ind i folden. Derfor har vi længe forhandlet Krea Deluxes garn, som blandt andet repræsenterer et af verdens bedste økologiske bomuldsgarner.
For godt fjorten dage siden havde vi en inspirerende aften med Helga Isager i vores showroom her i Søborg sammen med en masse søde kunder. Anledningen var Helga Isagers nyeste bogudgivelse af Stitches, der indeholder lækre modeller med smukke detaljer. I dag har vi givet vores egen Mette Lundstad ordet. Hun er fan af Helga, og her fortæller hun om mødet med designeren og sin fascination af Helga Isagers design.