Krea Deluxe – vi elsker at lege med de bedste

Krea Deluxe – vi elsker at lege med de bedste

Hos Önling har vi efterhånden et ret omfangsrigt udvalg af egne eksklusive og bæredygtige garnlinjer. Og når der er noget, vi selv mangler, så inviterer vi gerne de bedste aktører og brands ind i folden. Derfor har vi længe forhandlet Krea Deluxes garn, som blandt andet repræsenterer et af verdens bedste økologiske bomuldsgarner. 

Hos Önling har vi som bekendt en passion for bæredygtighed og vælger altid materialer ud fra, hvad der sætter mindst muligt aftryk på miljøet. Desuden skal det garn, vi forhandler – både eget og andres - være blødt og godt at arbejde med. Alt det lever Krea Deluxes garner op til.

Krea Deluxe blev stiftet i 2015 af Pia og Heidi, som selv har strikket og hæklet siden de var børn. Alle Krea Deluxes garner er bæredygtige, økologiske og GOTS-certificerede, og hvis man som Krea Deluxe, er helt vild med at hækle legetøj og små bamser til børn eller børnebørn, så er det ekstra rart at vide, at der ikke er nogen skadelige stoffer i garnet. Krea Deluxe har selv et hav af søde opskrifter på bamser og legesager til de mindste samt en masse accessories, der kan sætte prikken over i’et på dine projekter. 

Krea Deluxe er allerede integreret i flere af Önlings opskrifter og projekter

Du kan for eksempel stadig nå at få fingrene i den über-populære Luksus Høststrikkebox, som indeholder garn fra Krea Deluxe og opskrifter til enten en dejlig sweater eller en cardigan - begge designet af vores Katrine Hannibal. 

Se også Resù sommertoppen i Krea Deluxes Økologiske bomuld, hvis du har brug for at drømme dig væk til varmere himmelstrøg. Meeen det har du selvfølgelig ikke, vel? ;) For nu er det snart jul. 

Årets julesweater fra Önling (som er en glitterversion af sidste års julesweater) indeholder også Krea Deluxe-garn. Vi har nemlig piftet op sweateren med fine glitrende juletræer i garnkvaliteten Shiny. Se selv her 👉🏻 shiny julesweater.

Vi har stadig klude på hjernen... 

Krea Deluxe er også stærkt repræsenteret i hele vores klude-rejse. Da Signe (@plummum) og Katrine tidligere på året udgav bogen ”Vores yndlingsklude”, havde de kun inkluderet Krea Deluxes Økologiske bomuld, fordi der simpelthen ikke findes bedre på markedet. Se fx vores Kludestrikkeboxe, som både indeholder kludebogen OG er fyldt til randen med lækkert Krea Deluxe-garn.

Skulle du også være blevet hooked på Krea Deluxe og deres vanvittigt fine univers med høj æstetik, så smut ind på deres shop og se nærmere på hækleopskrifterne på pynt til hjemme eller på legesagerne til ungerne eller på dekorationerne til alskens højtider. Se fx disse søde julemus, som man kan stille i sin vindueskarm for at skabe god julestemning i de kolde vintermåneder. Nuttede, ikke?  

God strikke- og hæklefornøjelse! 

Af Rie Kramme, strikkeglad virksomhedspraktikant hos Önling