Når vi mødes i virkeligheden - strikkefestival og messer

Önling at knitting festival

En af de ting, vi elsker mest i Önling, er at møde alle jer, vores dejlige kunder.

Det gør vi selvfølgelig til daglig i vores showroom, men der, hvor vi møder de fleste af jer, er til strikkefestivalerne, til håndarbejdsmesserne og de små strikkefester, vi er til i løbet af året. Og det er et af vores højdepunkter. Når I kommer hen og viser jeres flotte Önling strik, eller I fortæller at I elsker vores garner lige så højt som vi gør.

Önling på messe

Vi bruger meget tid på at tænke over, hvad vi skal have med på messerne, og hvordan vi vil stille standen op. Vi vil gerne have en stand, der er flot og hyggelig, en stand hvor man får lyst til at slå sig ned, og hvor man har lyst til at blive og kigge på vores ting.

De første af sæsonens messer er allerede vel overstået. Vi var til ”Strikkefest i Haslev” i marts. Det var første gang vi var i Haslev, og det var sådan en dejlig dag. Både fordi der var så mange skønne strikkere, og fordi der var mange spændende stande og undervisere. Vi håber meget at komme igen til næste år.

I august var vi i Aarup på Fyn til Knit´n´jazz. Det er en fin lille strikkefestival med nogle spædende stande, og i år kom Stephen West fra Westknit og holdt workshops og show. Det var en fornøjelse at møde ham og se alle hans fine modeller. Jeg tror aldrig, jeg har set så mange forskellige Westknit modeller samlet på ét sted.

Stephen West møde i Haslev

Her i september er vi rigtigt meget på farten og det er skønt. Vi har allerede været afsted de sidste to weekender og er ved at gøre klar til endnu en tur, så september er helt klart årets ”højtid” for strikkemesser. Jeg deler lige lidt links her, så I kan se mere om hvad I kan tage til resten af september – eller være klar til næste gang :)

- Vi startede på solskinsøen med ”Strik Bornholm” fra 7.-9. september: Se mere her https://www.facebook.com/strikbornholm/

- Den 15.-16. september var vi i Hillerød til en ny messe som Önling bakker op om – fordi man kan ikke få for mange spændende strikke messer: https://www.facebook.com/SyogStrikMedMere/ Den kommer igen den 18-20. januar til jer der ikke nåede med i september.

- Den 20-23. september er vi igen på Fanø strikkefestival. http://www.strikkefestival.dk/da/forside

- Den 28-30. september er vi tilbage i København til Knitwork strikkefestival i Indre København https://knitwork.dk/festival2018/

Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme årets sidste store messe ”Kreative Dage” i Fredericia d. 26.-28. oktober. Her er ikke kun strik, men også en hel masse andre muligheder for at være kreativ, så her er også noget at se på for dem der ikke strikker. https://www.kreativedage.dk/

Skal du eller din strikkeklub til nogen af strikkemesserne?

Jeg elsker at være på messer og strikkefestivaller. Jeg elsker især at kombinere det med mine ferier. Jeg har været i London til ”The Knitting and Stiching Show”. Det er en kæmpe messe. Der er 3 haller fyldt med garn, stof og knapper. Den er der flere gange om året, men den i Alexander Palads i London er den største. Det var fantastisk at møde så mange designere og garnmærker, som ikke er kendt herhjemme. 

Knitting and Stitching show i London

I år skal jeg til ”Vouge Knitting Live” i San Fransisco. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente mig, men det bliver helt sikkert spændende. Jeg har ikke købt nogen workshops, men kun adgang til standene, så jeg skal kigge og mærke på en masse nyt og lækkert garn. Jeg elsker at finde nye garner og nye designere, men jeg elsker også bare at sidde at kigge på mennesker, for når strikkere tager på messe, så tager vi det strik på vi er allermest stolte af at have lavet – så der går så meget smukt strik rundt over det hele.  

Vi håber I kommer forbi vores stand og siger hej, hvis I er på en af messerne. Vi har tit rigtigt travlt, men vi har altid tid til at sige hej og se hvad I har strikket :-)

Vi ses derude i strikkelandet

Mette Lunddstad 
Design- og strikkeentusiast hos Önling