Når vi strikker sammen - KAL 2019 – Önling
Fragt fra kr. 39 / Fri fragt til GLS shop på ordrer over 800 kr. Levering indenfor 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret
Når vi strikker sammen - KAL 2019

Når vi strikker sammen - KAL 2019

Der sker noget magisk når vi strikker sammen, og derfor elsker vi at mødes med vores kunder over et godt strikketøj - enten personligt eller virtuelt. Önling har netop lanceret vores 4. knit-a-long (KAL), med det formål at få så mange strikkere - verden over - til at “mødes” på nettet og strikke sammen. Idéen med en knit-a-long er, at en masse strikkere strikker det samme stykke tøj, efter den samme opskrift, på nogenlunde samme tid. Det er en helt speciel fællesskabs-følelse man får som strikker, når man er med i en knit-a-long - for man kan føler sig som en del af noget større, samtidig med at man kan lære og finde inspiration fra alle de andre strikkere. Det er sjovt, hyggeligt, lærerigt og udfordrende på én gang.

Når man deltager i en knit-a-long køber man en opskrift, som frigives i dele - gerne 3 eller 4 - således at man kan nå at følge med, og så man strikker samme del, på nogenlunde samme tid, som alle de andre KAL deltagere. Önling’s nye KAL udgives i 3 dele (eller ledetråde). Vi starter med 1. del d. 12. april og 2. og 3. ledetråd frigives med en uges mellemrum herefter. 

I dette års KAL har vi haft fokus på at designe et stykke tøj, som er flot, spændende at strikke, med udfordrende detaljer, en flot finish og ikke mindst noget som er brugbart bagefter. Vi har kigget mod Japan i forhold til silhuetten og det enkle, elegante look. Vi har designet et stykke tøj - en overdel - som hverken er en cardigan (for den har ingen ærmer) eller et sjal (for den har ærmehuller) - men mere en mellemting mellem en kappe, en åben poncho og et stort sjal…. Vi kalder den AIKO Cape. Aiko på japansk betyder kærlighed og hengivenhed. Og hos Önling har vi en overflod af begge dele… 

Aiko Cape, Önling KAL

Du kan købe adgang til KAL’en her - både i form af en løsopskrift samt i form af 2 skønne garnkits, som vi har sammensat specielt til AIKO cape’n. Det ene kit består af en blød og let blanding af uld, cashmere og silk mohair og det andet kit af en skønt mix af uld og angora.

Vi glæder os så meget til at strikke sammen med jer og håber at vi bliver mere end 1000 strikkere, som strikker denne KAL samtidigt - så del det meget gerne med dine strikkeveninder!

D. 12. april kan ikke komme hurtigt nok :)

Kh Team Önling

Del indlægget


Skriv en kommentar


Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve