Gratis goodiebag ved køb over 800 kr. (ikke tilbudsvarer) Gratis levering til GLS pakkeshop for ordrer over 600kr Levering 2-3 hverdage 14 dages fuld returret
Inspireret til at strikke

Inspireret til at strikke

Jeg er praktikant hos Önling. Jeg er 21 år og uddannet skrædder. Jeg er ret ny indenfor strikkeverden. Men jeg har sat mig for, at jeg skal lære at lave nogle rigtig fine sweatre, som skal blive en del af min garderobe. 

"Og tanken om, at jeg kan lave mine egne sweatre
helt efter mit eget hoved, inspirerer mig."

Første gang jeg strikkede var sammen med min bedstemor. Det er nok 8 år siden og jeg har faktisk ikke rigtig strikket siden. Men nu er jeg begyndt igen, fordi jeg er blevet så fristet af alt det lækre garn her hos Önling. Og tanken om, at jeg kan lave mine egne sweatre helt efter mit eget hoved, inspirerer mig. Jeg er super fan af varme sweatre; der er bare ikke noget bedre, når det bliver lidt småkoldt, end at kunne hive en lækker lun sweater over hovedet. En let, blød sweater kan man bare ikke undvære -  den er super praktisk, da den både kan bruges en kold sommeraften og en kold vinter dag.

inspiration til striksweater

Jeg har forelsket mig i det lækre garn Silk Mohair, Lamana Premia og Önling No 1. Dette garn vil helt sikkert passe perfekt til nogle af de sweatre, som jeg har fundet på Pinterest og som jeg vildt gerne vil strikke! Jeg er blevet inspireret af de fine hulmønstre, samt en lidt oversize pasform. Jeg forestiller mig at strikke dem i en farve som hvid, lysegrå eller en sart grøn. Udover det, så har jeg også sat mig for, at jeg skal strikke en Magnum og måske den nye sweater fra Önling, som hedder Madicken.

Det jeg rigtig godt kan lide ved at strikke er, at man slapper fuldkommen af. Man slår tankerne væk fra alt andet end sit strikketøj og det er utrolig afstressende.

strikinspiration

Jeg blev meget overrasket, for da jeg startede, havde jeg helt klart ikke forventet, at jeg ville blive så bidt af det. Det er så det nogen gange kribler det i fingrene for at komme i gang med at strikke. Det er meget vanedannende, så jeg kan kun sige, at hvis man ikke har prøvet det endnu, vil jeg helt klart anbefale det.

"Jeg blev meget overrasket, for da jeg startede,
havde jeg helt klart ikke forventet,
at jeg ville blive så bidt af det."

Jeg håber nogle af disse styles kan give lidt inspiration til, hvad i skal strikke næste gang. Måske en sweater til jer selv eller måske som en gave til jeres datter eller veninde. Rigtig god strikkelyst – nu vil jeg selv strikke videre på mit projekt :-)

 

Josefine L. H. Jeppesen - Praktikant hos Önling

Del indlægget


translation missing: da.blogs.comments.with_count


 • Marianne Vinkel

  Kære Josefine,
  dejligt indlæg fra dig, jeg selv er helt nybeynder.
  Hvad startede du med, at strikke ?
  Jeg bor i Jylland så kan ikke rigtig være med i Jeres nybegynder kursus.
  Mange hilsner
  Marianne


Efterlad en kommentar


Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om bæredygtigt tøj og lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve