En aften med Helga Isager – Önling
Fragt fra kr. 39 / Fri fragt til GLS shop på ordrer over 800 kr. Levering indenfor 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret
En aften med Helga Isager

En aften med Helga Isager

Solen strømmede ind af vinduerne, der var korte ærmer og masser af strik den 8. Maj, da Helga Isager var forbi vores showroom for at fortælle og vise sin nye bog K (Knit) frem.  

30 mennesker havde købt billet og ventede spændt på aftenens hovedperson, Helga. Hun havde en model med, der viste de lækre bluser og tørklæder, der er i bogen. Det var så inspirerende at høre Helga fortælle om sine modeller, sin inspiration til disse og så at se dem på en person.

 

Bogen henvender sig til nye strikkere, nok ikke hvis man er 100% nybegynder, men mere dem, som skal til at i gang med at strikke deres første sweater. Som det er med alle Helga Isagers designs, så er der dog kælet så meget for detaljen, at selv garvede strikkere kan lære noget nyt.

Table with knitting atmosphere - books, tea and knitting

Efter vi havde set de 10 nye modeller var der mulighed for at prøve dem på og mange af modellerne blev tilføjet til strikkelisterne, eller købt ind til. Alt imens Helga havde travlt med at signere bøger til glade beundrere.

Helga Isager signing her new book K(Knit) in Önling showroom

Der var også mulighed for at lave strikkeprøver til de forskellige modeller i Isagers lækre garn. Helga har nemlig lagt meget vægt på vigtigheden af strikkeprøver i den nye bog.

Alt i alt var det en skøn aften fyldt med garn og masser af spændende modeller, som vi helt sikkert skal strikke i løbet af sommeren. Her i Önling’s showroom kan man prøve 2 af modellerne fra bogen: SSK og K sweater og mon ikke, der kommer flere til inden længe.

Book signing in K(knit) by Helga Isager

1000 tak til Helga Isager for at lægge vejen forbi vores showroom – det var en stor fornøjelse!

Mette Lundstad, design- og strikketosse hos Önling

Del indlægget


Skriv en kommentar


Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve