Chloé Knit-a-long – vi strikker sammen hver for sig – Önling
Fragt fra kr. 39 / Fri fragt til GLS shop på ordrer over 800 kr. Levering indenfor 2-3 hverdage 4 ugers fuld returret
Chloé Knit-a-long – vi strikker sammen hver for sig

Chloé Knit-a-long – vi strikker sammen hver for sig

Hvorfor lave en knit-a-long lige nu? Fordi vi savner jer, vores kunder, dem der kommer forbi vores showroom, kommer til vores strikkesaloner, og dem vi møder, over hele landet til messer og foredrag og undervisning.

Men lige nu, er det mest sikre for os, og for vores samfund, at vi strikker ”hver for sig”. Men det betyder ikke, at vi ikke kan være sammen. Når vi laver det samme, på samme tid, så er det lidt som om, at vi er sammen ikke?

Derfor var vi slet ikke i tvivl, om at vi gerne ville lave en ”knit-a-long” sammen med jer.

Vi er så glade for, og så taknemlige, for at der er så mange der vil strikke sammen med os, i disse tider. Vi håber, det kan give os alle nogle lyspunkter, i en tid hvor det hele ser lidt mørkt ud. Vi vil lave forskellige ”Giveaways” i løbet af April - både på Facebook og på Instagram. Og i vores ”facebook community” kan vi dele vores billeder, vores proces og andre sjove ting i løbet af April måned.

Vi er så glade for, at vi valgte Chloé – det er en af vores favoritter, Vi har skrevet et helt indlæg om Chloé lige her: https://bit.ly/2WKVGcQ

Så hvis du vil bruge dine rester, eller måske er i tvivl om den lige er dig, så kan du læse mere om den her.

 

 

Der er stadig rabat på både opskriften og kits. Dem kan du se lige her: https://bit.ly/2QP1deV

Rabatten stopper den 1. April når vi slår op til ”Chloé”

Den 1. April har vi ”cast on party”... og hvad er det så, spørger du måske? Det er en ”slå op fest” så vi vil mægtig gerne se hvordan i fejrer starten på vores knit-a-long.

Personligt, tror jeg det bliver med fyldte chokolader, kold rose og måske en god serie i TV´et. Så strikker vi sweateren i løbet af hele April. Husk at det skal være sjovt, ikke stressende - vi når det nok. I løbet af KAL´en, må man meget gerne dele billeder af sit arbejde i vores facebook gruppe og på Instagram. Husk at "tagge" os, og brug #chloeKAL så kan vi alle sammen se billederne.  

Hvis I får nogle spørgsmål, i løbet af knit-a-longen, så skriv til help@oenling.com, så står vi klar til at hjælpe. Hvis det er i weekenden, at I får brug for hjælp, så vil jeg opfordre jer, til at skrive i Facebook community'et, for det er altid nogen, der kan hjælpe.

Iiiih hvor vi bare glæder os til at strikke sammen med jer, vi håber vi kan dele lidt lys og latter i den her tid, hvor der ikke er så meget at grine af.

Vi glæder os til at strikke sammen med jer.  

#chloeKAL  

 

Del indlægget


1 kommentar


  • Lene Skovgaard

    Hej
    Jeg har 6 × 25 g af jeres lækre mohair i 3 farver, er det nok hvis jeg strikker en halvtynd råsilke/uld ind som “følgetråd”?
    Mvh Lene Skovgaard


Skriv en kommentar


Få alt det nye først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbud og nyheder om lækkert, nordisk strik fra Önling.*

*Vi gemmer dine kontaktoplysninger sikkert og bruger kun den til at sende nyheder og opdateringer om vores produkter og tjenester. Du kan altid afmelde dig til vores nyhedsbreve.
Vi bruger Mailchimp til at levere denne service, og du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink, som du skal klikke, inden du modtager nyhedsbreve