Køb din strikke-adventskalender nu

💝 Glæd dig til mange timers hyggelig og udfordrende strik og forkælelse i december 💝
Önling laver
Nordisk strikdesign og slow fashion

Klassiske designs med lang levetid, produceret af dig og dine strikkepinde i naturligt, bæredygtigt garn

Tjek vores mange gaveidéer
Find inspiration til den perfekte gave

Hvadenten du skal give en værtindegave, en julegave, en gave til under 300 kr, en barselsgave, eller en gave til din kreative veninde eller mor - så har vi idéerne!

Vi har samlet en række gavelister, så du du kan finde inspiration til den helt perfekte og personlige gave!

Strikkebox fra Önling

En box fuld af lykke

En Önling strikkebox består af lækre kvalitetsgarner, flotte strikkeopskrifter og særligt håndplukkede strikke-gaver

Forkæl dig selv med en strikkebox

Når godt design og bæredygtighed går hånd i hånd

Tidløs

Klassisk design med lang levetid

Naturlig

Naturlige og økologiske garner 

Ansvarlig

Produktion efter bæredygtige principper 

Hvorfor handle hos Önling?

Vi laver dit yndlingsstrik

Vores ambition er at skabe dit yndlingsstrik, som du føler dig godt tilpas i, og som er alsidige og klassiske i deres udtryk. Som vores navn viser, er det en ambition vi tager ret seriøst...  

Se Önling's designs her
Vi stiller krav til vores garn

Önling producerer og sælger egne garner, som er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien. Garnet er bæredygtigt produceret efter økologiske standarder. Vores eget uld kan spores helt tilbage til det enkelte får på den enkelte mark og naturligvis er al vores uld mulesing-free.

Læs mere om vores værdier
Besøg os i vores showroom:

Rosenkæret 14, 2. sal
2860 Søborg

Tirs - Tors, 10:00 - 16:00Velkommen til Önlings strikkeunivers

Strikdesign i klassisk, nordisk stil og bæredygtigt garn

Velkommen til Önling's univers af strikdesign i unik, klassisk og nordisk stil. Vi udvikler strikkeopskrifter til håndstrik og sælger vores egne, bæredygtige garnkvaliteter under eget label, samt udvalgte garner i andre mærker, hvis det lever op til vores kvalitetskrav. Önling’s egne, bæredygtige garner produceres på et familiedrevet spinderi i Italien, og det enkelte garnnøgle kan spores tilbage til det enkelte får og den enkelte mark, og det kan dokumenteres at fåret har fået en god, mulesing-fri behandling. 

 

Önling tror på klassisk design, bæredygtig produktion, naturlige materialer samt design med lang levetid.

Bæredygtighed og design går hånd i hånd og gennemsyrer alt hvad vi laver når det kommer til materialevalg, designfilosofi, emballage, valg af samarbejdspartnere, leverandører osv.  Vi tror på, at den moderne, ansvarlige forbruger stiller krav til sit garn for at sikre at det har efterladt mindst muligt aftryk på miljøet i frembringelsesprocessen, og de krav vil vi leve op til. Fordi vi ikke kan lade være, men også fordi vi tror på, at for at et produkt kan blive blandt dine yndlings-produkter, så skal det være lavet af gode, naturlige materialer.

 

Vi har sammensat en komplet strikkeoplevelse

Hos Önling kan du handle på baggrund af et strikkedesign som du er faldet for. Du kan enten købe strikkeopskriften for sig selv, eller du kan købe et af vores mange strikkekits, som vi har lavet til alle designs. Her har vi sammensat de flotteste farvekombinationer til det pågældende design - og så køber du garn og opskrift sammen i et strikkekit. Du kan både købe strikkekits til vores egen designs og til andre designeres opskrifter, for eksempel PetiteKnit, som er meget populær. Du kan også altid købe garn i løse nøgler.

Vores varemærke er at det skal være blødt og vi elsker bløde luksusgarner, såsom mohairsilk mohair, angora, alpaca, cashmere, silke og den blødeste uld. Vi har designet et væld af sweatre og cardigans, fordi de er brugbare og vi selv elsker at iføre os en blød sweater, men også sjaler og tørklæder står højt på listen over populære designs.

 

Strik til både begyndere og øvede

Önling har både opskrifter og kits til begyndere og øvede strikkere. Er du begynder kan du med fordel læse vores anbefalinger til, hvordan du kan komme igang med at lære at strikke samt hvad et godt begynderstrikkeprojekt er.

Vi har nemme begynderprojekter hvor du kan lære at strikke en hue, strikke en nem vest, eller at strikke til baby - og vi har desuden skrevet 10 gode råd til dig, der lige er begyndt at strikke.

Vi har sammensat en række strikkekits specielt til begyndere, hvor opskrifterne er nemme og helt uden forkortelser. Du kan også finde videoer, som viser dig de basale teknikker, såsom at lære at slå masker op, strikke ret, strikke vrang osv her.

Vælg mellem mere end 150 strikkeopskrifter

Önling har selv designet og udgivet mere end 100 strikkeopskrifter, primært strikkeopskrifter til damer. Langt de fleste fås som løsopskrifter, men vi har også udgivet 4 strikkebøger under titlen “Yndlingsstrik”. Vi sælger også strikkedesigns fra udvalgte danske strikkedesignere, som vi synes passer ind i vores strikkeunivers. Her kan nævnes Hanne FalkenbergPetiteKnit, Anne VentzelMarianne Isager, Helga IsagerAnnette DanielsenSusie HaumannPlummumSpektakelstrikA Nordic Knitting Tale m.fl.

Vi sælger desuden et stort udvalg af strikketilbehør, det være sig strikkepinde, maskemarkører, project bags, strikkeposer, målebånd, lynlåse, trådsakse og uldkamme. Selv den økologiske the, som vi selv ynder at drikke når vi strikker, sælger vi.

Kan du ikke selv strikke, men har forelsket dig i ét af vores flotte designs, så kan du få denne håndstrikket til dig efter ordre. Denne service kalder vi "Håndstrikket i Danmark”, og her kan få vores håndstrikkede designs strikket specielt til dig af en af vores dygtige håndstrikkere rundt om i Danmark.